OpoCoaching

OpoCoaching yksityishenkilöille

Loista juuri sellaisena kuin olet! OpoCoachingin vastaanotot ovat Kuopiossa, Tamperella ja Helsingissä. Puhelin- ja Skype-valmennukset ympäri maailman. 

  • Luontaisista motivaatioista liekkeihin! Oma profiili tehdään netissä kysymyksiin vastaten ja se puretaan yhdessä RMP-motivaatiovalmentajan kanssa (purkukeskustelu 1,5h). Testin tekeminen antaa eväitä oman elämän tutkailuun vuosiksi eteenpäin! Testin tuloksia voi hyödyntää mm. suorituskyvyn parantamisessa, sitouttamisessa, motivoinnissa, johtamisessa ja elämänhallinnan parantamisessa; RMP-motivaatioprofiili on myös oiva itseymmärryksen työväline. RMP-motivaatioprofiili, hinta 245€+ toimituskulut. Tilaa verkkokaupastamme.
  • Parisuhde liekkeihin! Hyödynnä puolisosi kanssa RMP:n mahdollisuudet parisuhdevalmennuksessa. Saatte omien RMP-profiilienne myötä yhteistä ymmärryksen aikaa turvallisessa ilmapiirissä RMP-motivaatiovalmentajanne kanssa. Hinta 550€. Sisältää omat motivaatioprofiilit ja yhteisen tai erilliset purkukeskustelut sekä yhteisen parisuhdeosion parisuhdematriiseineen.