OpoCoaching

OpoCoaching yksityishenkilöille

Loista juuri sellaisena kuin olet! OpoCoachingin vastaanotot ovat Kuopiossa, Tamperella ja Helsingissä. Puhelin- ja Skype-valmennukset ympäri maailman. 

  • Luontaisista motivaatioista liekkeihin! Oma profiili tehdään netissä kysymyksiin vastaten ja se puretaan yhdessä RMP-motivaatiovalmentajan kanssa (purkukeskustelu 1,5h). Testin tekeminen antaa eväitä oman elämän tutkailuun vuosiksi eteenpäin! Testin tuloksia voi hyödyntää mm. suorituskyvyn parantamisessa, sitouttamisessa, motivoinnissa, johtamisessa ja elämänhallinnan parantamisessa; RMP-motivaatioprofiili on myös oiva itseymmärryksen työväline. RMP-motivaatioprofiili, hinta 245€+ toimituskulut. Tilaa verkkokaupastamme.
  • Parisuhde liekkeihin! Hyödynnä puolisosi kanssa RMP:n mahdollisuudet parisuhdevalmennuksessa. Saatte omien RMP-profiilienne myötä yhteistä ymmärryksen aikaa turvallisessa ilmapiirissä RMP-motivaatiovalmentajanne kanssa. Hinta 550€. Sisältää omat motivaatioprofiilit ja yhteisen tai erilliset purkukeskustelut sekä yhteisen parisuhdeosion parisuhdematriiseineen.
  • Omannäköinen elämä -viikonloppukurssi järjestetään Kuopiossa 5.-6.5.2018. Elätkö sellaista elämää kuin haluat? Onko sinun vaikea saada otetta valintoihin ja tunnistaa ne seikat, jotka palvelevat elämääsi? Mitä sinulle tarkoittaa omannäköinen elämä, ja pääsetkö toteuttamaan sitä? Kurssi sopii välivuotta viettäville, työnhakijoille, alanvaihtajille, seuraavien askelten etsijöille. Lähde mukaan matkalle kohti juuri sitä elämää, joka sopii sinun tavoiteltavaksesi! Lisätietoja ja ilmoittautuminen.