OpoCoaching

OpoCoachingin syntytarina

Kaksi naista, kaksi ohjausalan yritystä. Kaksi rohkeaa opinto-ohjaajaa, joita yhdistää positiivinen ja ratkaisukeskeinen ohjausote, valmennuksellinen ammattitaito, ennakkoluuloton yrittäjäasenne sekä intohimo kehittää ja viedä valmentavaa opinto-ohjausta ja motivaatiotietoutta tehokkaammin, laajemmin ja laadukkaammin koko Suomeen.

OpoCoaching Oy on syntynyt intohimosta ohjaukseen ja kohtaamisiin. Olemme molemmat tahoillamme huomanneet, että ohjaustyötä tehdään yhä laajemmalla sektorilla. Paras tapa löytää uusia menetelmiä oppilaiden ja asiakkaiden kohtaamiseen on jakaa niitä keskenämme. OpoCoaching Oy:n palveluista hyötyvät sekä oppilaitosten ohjausväki, valmennusalan ammattilaiset että muut kohtaamis- ja vuorovaikutustyötä tekevät.

Meiltä on ilmestynyt kirja tammikuussa 2017. "Omannäköinen elämä. Näin teet hyviä valintoja." (PS-kustannus). Tervetuloa myös kirjan omille sivuille omannakoinenelama.fi.


Leena

Leena Ståhlberg (KM) on toiminut koko ikänsä ohjausalalla, ensin 16 vuotta lukion opinto-ohjaajana ja psykologian opettajana, sittemmin oman yrityksensä SUUNTA-palveluiden toimitusjohtajana. Leena on ”suunnannäyttäjä” ja ”kohtaamisintoilija”, jonka elämäntehtävänä on auttaa ihmisiä löytämään suuntia ja oivalluksia heidän elämän- ja urapoluillaan. Leena on sertifioitunut RMP-Master-motivaatiovalmentaja.

www.suuntapalvelut.fi

Marjaana

Marjaana Herlevi (KM) on on opinto-ohjaaja, sosiaalikasvattaja, esiopettaja, life coach master sekä oman Urataival-yrityksensä toimitusjohtaja. Opinto-ohjaajana Marjaana on toiminut yli 10 vuotta sekä perusasteella että lukiossa. Hän on myös pitkän linjan varhaiskasvattaja sekä TAITE-museopedagogisen toimintamallin kehittäjä. Ohjaajana Marjaana haluaa antaa ”toivonkipinöitä takataskuun” sekä kannustaa rohkeuteen elämän risteyskohdissa. Marjaana on sertifioitunut RMP-Master motivaatiovalmentaja.

www.urataival.fi