OpoCoaching

Palautetta koulutuksista

"Opin ja hoksasin, että kohtaan nuoria omalla persoonallani ja se on oikein. Nuorten kohtaamiseen pitää varata aika ja rauha. Opin muilta osallistujilta ja kouluttajalta päivän aikana monta asiaa. Ja myös itseltäni. Tunnelma oli rento, luottamuksellinen ja välitön. Kouluttaja oli perillä, mitä työtä teemme ja oma tuttu porukkamme on mukavaa sakkia."  - Leena Mannonen, projektikoordinaattori (Ohjauksen ytimessä-koulutus)

"Sain tukea ja vahvistusta omille ajatuksilleni sekä toimintaan ja hyviä opettavaisia ajatuksia sekä kouluttajalta että muilta osallistujilta. Oli uskomattoman hienoa saada palautetta ja myös harjoitella kiittämistä, kiitollisuutta sekä palautteen antamista toisille. Tunnelma oli luottamuksellinen, turvallinen ja innostava . Kouluttaja oli toiminnallinen, hyvin käytännönläheinen ja omaa persoonaa tukeva. Harjoitteita oli sopivasti. Esimerkit lisäsivät koulutussisällön hyvää antia ja monipuolisuutta. Olen hyödyntänyt koulutuksessä heränneitä ajatuksia työssäni: Olen pohtinut koulutuksessa käytettyjä kohtaamisen elementtejä ja miettinyt omia vahvuuksia sekä ennen kaikkea haasteita. Koulutuspäivän jälkeen jäi sellainen olo, että asia tuli käsitellyksi eikä jäänyt keskeneräiseksi. Se oli todella motivoiva – suuret kiitokset!" - Hanketyöntekijä, Keski-Suomi (Ohjauksen ytimessä-koulutus)

"Virkistävä, ideoita antava. Pääsin tapaamaan muuta ohjausväkeä ja vaihtamaan ajatuksia työstä. Odotukseni / toiveeni koulutukselta toteutuivat, KIITOS! Tunnelma oli avoin ja keskusteleva. Koulutus oli mielestäni hyvä kokonaisuus ohjaushenkilöstölle. Etenkin pareittain tehtävät harjoitukset olivat hyvä lisä päivään. Kouluttaja onnistui toiminnallisuuden tuomisessa koulutustilanteisiin, tämä elävöittää ja antaa keskustelunaiheita kuin itsestään." - Milla Kansonen, työvalmentaja, kotoutumiskoulutus, Saimaan ammattiopisto Sampo (Ohjaustyön ytimessä-koulutus)

"Ehkä oppimisen suhteen monet ajattelemani asiat saivat vahvistusta.  Esim. ohjaajan oma asiantuntemus ja innostuneisuus vaikuttavat tosi paljon.  Odotukset täyttyivät ”yli odotusten”.  Hieman minulla oli kyyninen asenne koulutusta kohtaan, mutta heti alkumetreillä tämä kyynisyys kutistui pois ja innostuneisuus tuli tilalle. Tunnelma oli asiallinen, mutta sopivan haasteellinen ja jopa kevyen oloinen, myönteisessä mielessä. Kehittämisehdotuksia en pysty keksimään, sillä olin kovin tyytyväinen koulutuspäivän monipuoliseen, osallistavaan sisältöön." Anne Selenius, Saimaan ammattiopisto Sampo (Ohjaustyön ytimessä-koulutus)

Palautetta Pohjois-Savon TE-toimistolle pidetystä kohtaamisen koulutuksesta:

"Oivalsin tänään, että ohjaaminen on ihmisten kohtaamista."
"Oivalsin tänään kuuntelun tärkeyden.", "Oivalsin tänään, että teen työtäni oikealla otteella ja jatkan samaan malliin.", "Oivalsin tänään, että minulla on mahdollisuus myös kohtaamisiin.", "Oivalsin tänään, että minun on tehtävä muutos!"

Seuraavan kolmen kuukauden aikana aion: ...ottaa käyttöön kiireettömyyden. ...kokeilla asiakastyössä hiljaa olemista ja kuuntelemiseen keskittymistä. ...vahvistaa osaamistani. ..,mutustella ja muistella oppeja, kuunnella enemmän. ...jatkaa ohjaustyötäni eri menetelmiä apuna käyttäen. ...toteuttaa työssäni tänään 8.12.2015 opittuja ohjauskäytäntöjä!

"Energisoivaa", "Innostavaa", "Erilaista", "Lisää tätä", "Mukavaa vaihtelua", "Ajatuksia herättävää".

"Paras henkilöstökoulutus, jossa olen ollut. Asiantuntevia ja innostavia kouluttajia!"