OpoCoaching

OpoCoaching kuvakortit

OpoCoaching Oy:n kuvakortit ovat monikäyttöinen ohjaus- ja vuorovaikutustyön perusväline. Niitä voidaan käyttää ohjauskeskustelun pohjana, tunteiden sanoittajina, ideoiden ja oivallusten herättäjänä sekä itsetutkiskelun välineenä yksilö- sekä ryhmänohjauksessa. Kortit soveltuvat hyvin myös terapiatyöhön, luokkatilanteisiin, ryhmäyttämiseen, tavoitteiden asetteluun, esittelytilanteisiin sekä ajatusten esille tuomiseen vaikkapa työhyvinvointipalavereissa tai kehityskeskusteluissa. Korttipakka sisältää 74 postikorttikokoista valokuvaa erilaisista tilanteista ja asioista. Jokaisen kortin taustapuolella on vahvuusadjektiivi, jota voidaan myös hyödyntää erilaisissa harjoitteissa omien ja ryhmän vahvuuksien löytämisessä ja esiin tuomisessa sekä tilaisuuksien osallistujien jakamisessa ryhmiin.

Korttien mukana saat yksinkertaisia ohjeita ja vinkkejä niiden käyttöön. Suurimman hyödyn OpoCoaching-kuvakorteista saat osallistumalla OpoCoachingin "Aavistuksesta oivalluksiin"-koulutuspäivään.

69,00 € Toimituskulut 8,00 €
Osta

Tuotteen lisätiedot

Kokemuksia korttien käytöstä

” Olen käyttänyt ohjauskortteja sekä esimiestyössä että työohjauksessa. Kortit ovat hyvä apu esimerkiksi keskustelujen avauksissa tai  silloin, kun keskustellaan sellaisista työhön liittyvistä kokemuksista, joita on vaikea sanallistaa. Näitä monipuolisia ohjauskortteja voi käyttää luovasti missä vain tilanteessa – viimeksi käytin niitä kunnan esiopetussuunnitelmatyön aloituksessa.” - Maarit Reinikka, päiväkodin johtaja, aluevastaava

Tuote lisätty ostoskoriin.